78207

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (85.71.180.241) --- 27. 5. 2011
Re: Fascinovany

Ono asi nádoby na med budou vždy s nějakým háčkem.
Plastové budou naplněné medem vždy citlivé na nešetrné zacházení, při jejich zahřívání při rozehřívání medu se potravinářský atest může stát pochybný a podle kvality plastu budou rychleji či pomaleji stárnout a křehnout a pak snadno praskat.
Levné "potravinářské sudy" jsou sudy z běžné oceli opatřené nějakým potravinářským lakem, které se bez výhrad dají použít jen poprvé. Podruhé a vícekrát už může být vrstva potravinářského laku porušená.
Nerezové jsou potom drahé. Navíc pokud se nerezové nádoby udělají kvůli ceně málo mechanicky pevné, budou taky naplněné medem citlivé na nešetrnou manipulaci a jejich životnost taky může být překvapivě nízká.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 52453


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu